Verzending en retouren

Post NL

Verzending

Wij versturen onze producten in nette doosjes of enveloppen. Onze producten worden enkel door PostNL bezorgd (briefpost of pakketpost).

- Verzending binnen Nederland: voor de meeste producten geldt 'voor 12 uur besteld op werkdagen, volgende dag in huis'. Voor een aantal producten wordt afwijkende levertijd vermeld. 

- Verzending naar Belgie: voor de meeste producten geldt een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. 

- Meerdere levertijden: indien u meerdere producten bestelt met verschillen levertijden wordt uw gehele order pas verzonden als het product met de langste levertijd kan worden geleverd. Dit uit het oog van duurzaamheid. Wilt u hiervan afwijken, geeft u dit dan aan in het opmerkingenveld, dan kunnen wij de order handmatig splitten.


Tarieven:

  • Binnen Nederland zijn de verzendkosten € 5,99
  • Naar Belgie zijn de verzendkosten € 12,50 
  • U betaalt geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 100,00 (NL) of € 120,00 (buitenland)

Retouren

Wij volgen de algemene voorwaarden zoals opgesteld door het Webshop Keurmerk waarin staat dan wij een herroepingstermijn hanteren van 14 dagen na ontvangst van het product. 

Let op: torische contactlenzen en kleurlenzen komen niet voor retour in aanmerking wegens het 'op maat gemaakt' karakter.

Retouren kunt u verzenden naar onderstaand adres:

Oogproduct
Molenweg 34
3708 SC
Zeist

We verzoeken u alvorens producten te retourneren altijd contact op te nemen via [email protected].
Indien u wenst kunt u gebruik maken van het model retourformulier


Producten kunnen enkel worden geretourneerd in ongeopende originele productverpakking. Zij dienen onbeschadigd en onbeschreven te zijn. Indien hier niet aan wordt voldaan kan niet overgegaan worden tot het terugstorten van het aankoopbedrag. Zorgt u er alstublieft tevens voor dat u de orderbon mee stuurt (eventueel een kopie).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »