Betaalmethoden

Wij hebben veiligheid en betrouwbaarheid van het bestel- en betaalproces hoog in het vaandel staan. Je kan er dus vanuit gaan dat alle betalingen veilig en betrouwbaar door ons verwerkt zullen worden. 
Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:
  • iDEAL
  • Bank/Giro overboeking
  • PayPal
  • Billink Achteraf Betalen


iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde betaalomgeving. Ruim 80% van de Nederlandse internet betalingen worden gedaan met iDEAL. 

Bank/Giro overschrijving

Bij een bank/giro overschrijving maak je het totaalbedrag zelf over naar onze rekening. Je  ontvangt na het plaatsen van je bestelling direct een bevestiging per e-mail met het ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Gebruik bij betaling altijd het ordernummer, zodat wij de betaling snel kunnen verwerken. 

PayPal
Om te betalen via PayPal verwijzen wij u door naar de site van PayPal om de betaling te doen. Alles spreekt voor zich.

Achteraf betalen via Billink
Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Met achteraf betalen ontvangt u eerst het product en betaalt u later (binnen 14 dagen) de factuur. Tijdens de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is uw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen op rekening. U ontvangt vervolgens namens Billink B.V. de factuur. Billink B.V. is verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van uw betaling.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »