Eyecure oogmasker: Tips voor eerste gebruik

Lijkt uw Eyecure oogmasker defect? En heeft u het masker recentelijk aangeschaft? Lees dan onderstaande instructies om de problemen te verhelpen.


EyeCure oogmasker is een zelfwarmend oogmasker waarmee u oogklachten op een gemakkelijke en prettige manier behandelt. Het EyeCure oogmasker bevat een vloeistof die u snel kunt activeren door de metalen activatieschijfjes in het masker te buigen of klikken. Deze metalen schijfjes veroorzaken een reactie waardoor de vloeistof in het masker kristalliseert. Het masker neemt hierdoor binnen enkele seconden een vaste vorm aan en bereikt precies de juiste temperatuur om de oogkompressen gedurende de voorschreven tijd warm te houden.

 

Normaal gesproken activeert u het oogmasker met een enkele klik.

Bij een nieuw masker kan de activatie wat meer tijd kosten. Daarom hebben we wat tips voor het eerste gebruik voor u op een rij gezet:

 

  • Let op de temperatuur. Het masker kan alleen geactiveerd worden als het in vloeibare toestand is. De ideale temperatuur is tussen de 20 en 23 graden C.
  • Klik niet te snel. Buig de metalen schijfjes met 1 seconde tussenpauze: dus niet klikklakklikklak maar klik...klak...klik....klak...
  • Leg het masker een nacht weg. Mocht u het masker echt niet aan de praat krijgen, probeer het de volgende dag. Het masker is dan waarschijnlijk te vaak geklikt. De volgende dag lukt de activatie dan direct. Mocht dat niet het geval zijn, meldt u zich dan bij ons.
  • Tot slot: Is de eerste activatie geslaagd, dan lukt het de daarop volgende keer met een enkele klik.

 Eyecure oogmasker defect

U kunt elk Eyecure Oogmasker ongeveer drie maanden (90 keer) gebruiken. Hierna vermindert de werking van het oogmasker. Voor een goede behandeling van de klachten is een constante, juiste temperatuur noodzakelijk. Als u merkt dat het masker minder warmte afgeeft, bent u toe aan een nieuw exemplaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »