Contact

Onze klantenservice is heden ten dage enkel nog per e-mail bereikbaar. De telefonische service is voor onbepaalde periode gesloten.

De snelste reactie ontvangt u per e-mail. Wij zijn te bereiken op [email protected]
U ontvangt binnen 24 uur een inhoudelijk reactie. 

Uiteraard is het tevens mogelijk ons telefonisch te woord te staan. 
Wij zijn bereikbaar op 030 - 207 20 82. 

Openingstijden telefonische klantenservice:

Maandag 2000 - 2100
Dinsdag 2000 - 2100
Woensdag 0900 - 1130
Donderdag Gesloten
Vrijdag  0900 - 1130
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

 Bezoek ons ook eens op Facebook! Klik hier.

 

Op al onze bestellingen en afhandelingen zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing.

1 Betalingsmogelijkheden
1.1 Kan ik ook achteraf betalen?
Ja, bij Oogproduct kunt u achteraf betalen door in het bestelproces te kiezen voor 'Achteraf betalen' via Billink. U dient het verschuldigde bedrag niet op rekening van Oogproduct.nl over te maken, maar u ontvangt een factuur van de tussenpartij, Billink.
1.2 Kan ik met IDEAL betalen?
Ja, dat kan door in het bestelproces te kiezen voor betalen met IDEAL, Bankcontact/MisterCash of bankoverschrijving, dan bij betaalmethode IDEAL te kiezen en vervolgens uw bank te selecteren.
1.3 Kan ik met creditcard of Paypal betalen?
Ja, dat kan door in het bestelproces te kiezen voor betalen met Betalen met PayPal, MasterCard, Visa, American Express of Discover Card, MasterCard, Visa, American Express, Discover Card
1.4 Er wordt gevraagd om geld over te maken naar 'Stichting Derdengelden', klopt dat wel?
Ja, wij maken gebruik van de diensten van Sisow als payment provider. De Stichting Derdengelden is een tussenrekening van een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Uw aankoopbedrag wordt daar beheerd en blijft op deze tussenrekening staan totdat uw bestelling bij u is afgeleverd. Het aankoopbedrag wordt van de tussenrekening naar de webwinkelier overgemaakt nadat u uw bestelling ontvangen heeft.
2 Algemene Voorwaarden
2.1 Welke algemene voorwaarden hanteert Oogproduct?
Wij hanteren de voorwaarden zoals opgesteld door Stichting Webwinkelkeur.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden pagina.
3 Prijzen
3.1 Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW
Al onze prijzen zijn inclusief BTW
3.2 De prijzen zijn veranderd, waarom doet Oogproduct dit?
Oogproduct probeert zeer scherpe prijzen te hanteren, maar is afhankelijk van leveranciers en fabrikanten waar wij inkopen. Indien zij prijswijzigingen toepassen, dan zal ook oogproduct in sommige gevallen genoodzaakt zijn prijzen aan te passen.
3.3 Ik heb meerdere kortingscodes, kan ik deze allemaal invoeren?
Nee, slechts 1 kortingscode kan worden gebruikt per bestelling.
4 Retourneren
4.1 Kan ik mijn bestelling na ontvangst nog retourneren?

Ja, u heeft als consument recht op herroeping. Wij volgen de algemene voorwaarden zoals opgesteld door het Webshop Keurmerk waarin staat dan wij een herroepingstermijn hanteren van 14 dagen na ontvangst van het product. 

Retouren kunt u verzenden naar onderstaand adres:

Oogproduct
Molenweg 34
3708 SC
Zeist

We verzoeken u alvorens producten te retourneren altijd contact op te nemen via [email protected].

Producten kunnen enkel worden geretourneerd in ongeopende originele productverpakking. Zij dienen onbeschadigd en onbeschreven te zijn. Indien hier niet aan wordt voldaan kan niet overgegaan worden tot het terugstorten van het aankoopbedrag.

4.2 Wie betaalt de verzendkosten bij het retourneren van bestelling?
U als consument zal bij een beslissing om gebruik te maken van herroepingsrecht de verzendkosten zelf voor eigen rekening dienen te nemen.
4.3 Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld ontvang na het retourneren van mijn bestelling
Oogproduct zal zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 5 werkdagen na ontvangst van de retourgoederen het bedrag weer overboeken naar uw rekening.
4.4 Kan ik de bestelling aan de deur weigeren?
U kunt de zending aan de deur weigeren als u denkt dat er niet in zit wat u hebt besteld. Doe dit altijd als u fraude vermoedt. Het openen van de doos mag pas als u het pakket hebt geaccepteerd. Daarna hebt u het wettelijk recht op een zichttermijn. Binnen deze termijn kunt u de koop alsnog terugdraaien. Dit kunt u alleen rechtstreeks met Oogproduct afhandelen, niet via onze bezorgpartner PostNL.
5 Levertijden en levering van de bestelling
5.1 Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?
Oogproduct zal zo snel mogelijk de bestelling naar u versturen. Bij elk product kunt u een indicatie van de verwachte levertijd vinden.
5.2 Waarom ontvang ik de bestelling in 2 delen?
In sommige gevallen kan het zo zijn dat wij om logistieke redenen een bestelling in 2 zendingen naar u versturen. Oogproduct doet dit ofwel om logistieke redenen ofwel omdat een product een langere levertijd heeft en wij u zo spoedig mogelijk reeds een deel van de bestelling willen doen toekomen.
5.3 Wie bezorgt de bestellingen?
Wij versturen indien mogelijk de bestelling via briefpost. Bij pakketpost kiezen wij altijd voor bezorging via Post NL.
5.4 Waarom betaal ik verzendkosten?

Oogproduct brengt €6,50 (Nederland) of €12,00 (Belgie) in rekening als verzendkosten, omdat oogproduct de prijzen van de producten laag wil houden.

5.5 Waarom ontvang ik mijn kleine bestelling in een grote verpakking?
Oogproduct koopt verpakkingsmateriaal zeer groot in. Soms kan het kostentechnisch voordeliger zijn om een kleine bestelling toch in een grote verpakking te versturen. Op deze manier kunnen wij onze scherpe prijzen blijven waarmaken en kunnen wij het voordeel aan u doorgeven.
5.6 Krijg ik altijd een track & trace code?
Nee, u zal deze niet ontvangen indien het mogelijk is uw bestelling via briefpost te versturen
5.7 Wat zal er gebeuren indien ik bij aflevering niet thuis ben?

1. U doet niets en, dan volgt een tweede afleverpoging de volgende werkdag of zaterdag
2. U gaat nog dezelfde avond naar Mijnpakket.nl waar u de dag van bezorging kunt wijzigen of het afleveradres kunt wijzigen. Wij helpen u met deze keuze door per dag het verwachte aflevertijdvak weer te geven. Bezorging bij de buren kan bij alle adressen binnen uw eigen postcode gebied. Vergeet dan niet de aflevercode over te dragen aan deze buurman of buurvrouw.
3. Het pakket wordt, afhankelijk van uw Post NL bezorger, soms bij uw buren afgegeven. 

Er worden twee afleverpogingen gedaan. Indien u bij beide afleverpogingen niet thuis bent gaat de zending retour naar Oogproduct. Na ontvangst kan Oogproduct ofwel het pakket nogmaals aan u sturen, de additionele verzendkosten zijn dan voor u als consument, ofwel het aankoopbedrag (inclusief initiele verzendkosten) aan u te retourneren.

6 Klachtenafhandeling
6.1 Wat te doen als ik een klacht heb?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.

Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven.

Dit kan door het invullen van het contactformulier of door een mail te sturen: [email protected]

 

Onze medewerkers zullen de klacht zo spoedig mogelijk bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u hier geen prijs op  stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met Stichting Webshop Keurmerk waar Oogproduct bij is  aangesloten. Is de klacht door hun bemiddeling nog steeds niet opgelost? Dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

7 Veiligheid
7.1 Zijn mijn betalingen wel veilig bij Oogproduct?
Ja, wij maken gebruik van een SSL verbinding zodat uw gegevens zo goed mogelijk beveiligd worden.
8 Keurmerken en reviews
8.1 Heeft Oogproduct een keurmerk?
Ja, wij hebben het Stichting Webshop Keurmerk, en handelen volgens de door deze stichting voorgeschreven voorwaarden. Verder mag Oogproduct zich Topwinkel noemen van Beslist.nl.
8.2 Waar kan ik reviews plaatsen over Oogproduct?
Na het plaatsen van een bestelling zal u een mail ontvangen met een uitnodiging om via Kiyoh een review te plaatsen, dit is niet verplicht maar helpt andere klanten een indruk te verkrijgen over onze dienstverlening. Ook kunt u een beoordeling achterlaten op beslist.nl.
8.3 Zijn de reviews onafhankelijk?
De reviews zijn volledig onafhankelijk en niet gemanupuleerd door Oogproduct. Een onafhankelijke partij (Kiyoh) nodigt iedere klant uit om een review te plaatsen. Alle reviews worden geplaatst, dus er vindt geen selectie plaats om een positiever beeld neer te zetten. 
Oogproduct en medewerkers van Oogproduct plaatsen zelf geen reviews.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »