ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM (6 - pack)

€37,03 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: levering 2-5 werkdagen

Let op: torische contactlenzen komen niet voor retour in aanmerking wegens het 'op maat gemaakt' karakter.

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM is ontworpen voor buitengewoon comfort in combinatie met een scherp en stabiel zicht, zelfs onder veeleisende omstandigheden zoals computergebruik en autorijden bij donker.

Contactlensdragers met een cilindrische afwijking hebben vaak last van een wazig zicht tijdens hun dagelijkse bezigheden. De lens blijft niet in de juiste positie op het oog zitten en dit wordt ervaren als onscherp zicht en gebrekkig comfort. ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM is ontwikkeld om de hele dag door comfort en een duidelijk en stabiel zicht te bieden. Deze contactlens beweegt minder, waardoor er meer bewegingsvrijheid is en het materiaal waar deze lens van gemaakt is, zorgt voor optimaal draagcomfort. Deze lenzen kunnen maximaal twee weken, alleen overdag, worden gedragen of maximaal zeven dagen dag en nacht.

Privacy-melding: bij het doorgeven van uw lenssterkte geeft u Oogproduct.nl toestemming om deze gegevens te verwerken en indien nodig door te geven aan derden om het bestelproces af te ronden. 

Materiaal: Galifylcon A, watergehalte 47%, DK/T 86, Oxygen flux 97%, UVA minimaal 95%, UVB minimaal 99%
Fabrikant: Johnson & Johnson
Frequentie: Tweewekelijkse lenzen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »