Air Optix for Astigmatism (6-pack)

€49,46 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-6 werkdagen

Let op: torische contactlenzen komen niet voor retour in aanmerking wegens het 'op maat gemaakt' karakter.


AIR OPTIX for ASTIGMATISM zijn Silicon Hydrogel contactlenzen die de torische afwijking van het oog corrigeren. De contactlens heeft een ingebouwde snelle stabilisatie, die ervoor zorgt dat deze altijd snel en goed op het oog zit, de hele dag lang. De correctie van de cilinder betekent vaak beter zicht dan alleen een sterktecorrectie.ÕÌ_

AIR OPTIX for ASTIGMATISM laat tot vijf keer meer zuurstof door dan normale zachte contactlenzen en is daarom uiterst geschikt voor contactlensdragers die de contactlens voor langere duur achtereen dragen. Silicon Hydrogel is een nieuwe technologie, die zorgt voor een optimale zuurstoftoevoer van de contactlenzen. Hierdoor blijven de ogen de hele dag goed gehydrateerd. In ander pluspunt is dat de contactlens schoner blijft dan een traditionele contactlens.

AIR OPTIX for ASTIGMATISM zijn lichtblauw getint wat geen effect op de ogen heeft maar wel erg handig is voor het pakken van de contactlenzen uit het lenzendoosje. AIR OPTIX for ASTIGMATISM zijn voorzien van een CE-merk.

Privacy-melding: bij het doorgeven van uw lenssterkte geeft u Oogproduct.nl toestemming om deze gegevens te verwerken en indien nodig door te geven aan derden om het bestelproces af te ronden. 

Materiaal: 67% Lotrafilcon B 33%
Fabrikant: Ciba Vision / Alcon
Frequentie: Maandlenzen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »