Nutrof

Nutrof

Nutrof is op dit moment een van de meest populaire voedingssupplementen voor ogen.

Langzaam aan wordt het tijd om een van onze hardlopers toch nader te bespreken; Nutrof. Nutrof wordt geproduceerd door Thea Pharma, onafhankelijke farmaceut die zich zeer nadrukkelijk richt op de ontiwkkeling van geneesmiddelen en andere producten gericht op het oog, met vestigingen in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal en de Benelux.  

Thea Pharma ontwikkelde naast Nutrof ook nog kunsttranen als Filmabak, Hydrabak, Hyabak en Thealoz en heeft zich als een van de weinigen (eigenlijk heeft enkel Alcon nog een alternatief ontwikkeld; Supranettes Ooghygiënedoekjes) gestort op de reiniging van oogleden middels Blephaclean, Blephagel en Blephasol. 

Nutrof valt echter onder de reeks voedingssupplementen die Thea Pharma heeft ontwikkeld en is verkrijgbaar in verschillende vormen; de oude formule (nutrof) die enkel in een 30 caps verpakking te verkrijgen was (en soms is) en de nieuwe formule (nutrof omega) waarin door voortschrijdend inzicht ook toevoegingen als Luteïne en Zeaxanthine zijn opgenomen in de samenstelling van het supplement. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid nutrof omega is 1 capsule. 

Nutrof is ook in een drinkbare vorm te verkrijgen: Nutrof Total, echter Oogproduct heeft gemerkt dat er slechts zeer weinig mensen voor deze toedieningsvorm kiezen in verband met de hoge kosten (2 sachets per dag is de aanbevolen hoeveelheid) van het middel; daarom heeft Oogproduct.nl besloten enkel de nutrof omega aan te bieden

Voor alle voedingssupplementen geldt dat deze slechts een aanvulling zijn op de dagelijkse voeding en zeker niet gezien mogen worden als een vervanging van een evenwichtig, gebalanceerd voedingspatroon of levensstijl. Lees voor meer informatie ook het artikel.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »